CENTRE DE DIA

·Àpats: al centre oferim esmorzars, dinars i berenars. Les nostres dietes son adaptades i supervisades per un nutricionista.

·Acollida i convivència: l’usuari no estarà mai sol. Al centre estem professionals qualificats que vetllarem pel seu benestar.

·Higiene personal: al centre ofereix servei de dutxes, tant a persones que necessitin supervisió, com a grans dependents.

·Servei d’infermeria: disposem d’una infermera tots els dies de la setmana que vetllarà per la salut dels nostres usuaris en tots els àmbits competents: compliment de la presa de medicaments, seguiment de la salut, presa de tensió, glicèmies, cures, pes, etc.

·Servei de fisioteràpia: el centre compta amb un servei de fisioteràpia especialitzat en la tercera edat, que ens permetrà mantenir actius als nostres usuaris, així com recuperació en casos puntuals com intervencions de pròtesi de maluc, genoll, fractures, etc.

·Dinamització sociocultural i activitats de lleure: entre moltes activitats que oferim destaquem: excursions, jocs de taula, taller de reminiscència, tallers de memòria, cinema, espai de lectura, cafeteràpia, musicoteràpia, debats socials, etc.

·Transport adaptat: disposem d’un vehicle totalment adaptat amb rampa per a minusvàlids i esglaó lateral. Els tècnics els hi donaran l’atenció necessària durant el trajecte.

·Perruqueria i podologia: tenim un espai per donar servei a qui ho desitgi.

·Acompanyament: disposem d’un servei addicional d’acompanyament en aquells casos que els familiars no hi puguin anar, com ara visites a consultes mediques o proves

caCA