Centre de dia l’Aire, neix amb l’objectiu de donar suport de manera integral a les famílies en l’àmbit de les persones grans, tant en el domicili com al nostre centre de dia.

El ritme de vida al que estem sotmesos, sovint no ens permet cuidar al nostres familiars com ens agradaria ni estar amb ells el temps suficient.

La solitud i la pèrdua de vida social, comporta perills per la salut i en conseqüència poden arribar a emmalaltir.

Per a les persones que inicien la malaltia de demència, deteriorament cognitiu o Alzheimer, és molt important començar amb estimulació cognitiva en les primeres fases de les malalties, per poder endarrerir els símptomes de la pròpia malaltia.

Pel cuidador/a és molt necessari disposar del seu propi temps, per poder continuar cuidant al seu familiar amb la qualitat i atenció desitjada, per aquest motiu la opció de Centre de dia o el Servei d’Ajuda Domiciliaria (SAD), ens permet obtenir descarrega familiar a la vegada d’un acompanyament emocional.

Al Centre de dia l’Aire, gràcies a les nostres instal·lacions i el nostre personal qualificat oferim un tracte personalitzat, adaptant-nos a les necessitats de cada usuari, des de persones autònomes que necessitin suport social i emocional, fins a grans dependents, tant a nivell físic com cognitiu.

També et podem oferir el mateix suport des de casa per donar cobertura a les teves necessitats, des de personal de neteja, auxiliars o tècnics especialitzats.

caCA